Een heerlijke verslaving!

Onlangs hadden we opnieuw een fotoshoot voor Gravelrides.cc We kozen grotendeels voor dezelfde route in de omgeving van Apeldoorn. Het was ons deze keer met name om een slingerend paadjes langs het spoor tussen Apeldoorn en Amersfoort te doen. Nadat we de foto’s hadden gemaakt gingen we terug naar de auto over hetzelfde paadje waar ik tijdens de vorige shoot onderuit ging toen ik een kans zag om Jannitta in te halen op een stuk waar zij omheen een donker stuk op de weg reed. Door mijn donkere bril niet zag ik te laat dat het zwarte stuk een flinke modderplas bleek te zijn. Een flinke schuiver was het gevolg.

Deze valpartij en omdat mijn kleding nu toch helemaal nat en vies was bracht me ook op het idee om nog een paar keer flink door deze modderpool te crossen. Zie mijn eerdere column hierover. De foto’s daarvan waren meteen de mooiste van de shoot. En dus wilden we tijdens deze nieuwe shoot ook weer foto’s maken van crossen door de modder. We vonden een geschikte modderstrook niet ver van waar ik onderuit was gegaan. Ook aangemoedigd door de tip om Vol door de modder te rijden, een stukje dat ik ook schreef als gevolg van de valpartij. Waar een valpartij toch allemaal toe kan leiden!

Deze keer reed ik eerst voorzichtig door de natte modder om te voelen hoe diep je erin wegzakt. Deze keer wilde ik de lol namelijk zonder te vallen. Daarna kon het modderfeest beginnen!

Voor de foto moest ik meerdere keren door de modder scheuren en na iedere strook wilde ik opnieuw door de modder. En weer, en weer en nog een keer. Dit is gewoon verslavend! Kon er nauwelijks mee stoppen maar stopte toch toen Wouter aangaf dat het nu echt genoeg was. De fotoshoot had namelijk nog meer op het programma staan.

De euforie van iets doen dat je normaal niet doet, zelf fiets ik meestal ook om de (ergste) modder heen, heeft iets heel avontuurlijks. En het is gewoon ook echt heel leuk! Kortom, doe eens gek en rij tijdens een korte rit dwars door alle modderstroken en word ook een mudmaster ?

Christiaan Warger

keyboard_arrow_up