Gravel XL – Hof van Twente

Twente250 01
Twente250 02
Twente250 03
Twente250 04
Twente250 05
Twente250 06
Twente250 07
Twente250 08
Twente250 09
Twente250 11
Schwalbe G-One Allround
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Looiersplantsoen, Diepenheim
Je kunt hier gratis parkeren

In Twente kun je een hele mooie bikepacktour fietsen. Toch vreesde ik een beetje voor de lus naar Lochem. Dus heb ik eerste de lus door Twente zelf gefietst, de Twente 150. En daar was ik meteen helemaal enthousiast over. Maar na een tijdje begon het toch te knagen dat ik die andere lus niet had gereden. Die reed ik dus alsnog.

De eerste les die ik leerde: ook na 3,5 jaar fietsen door heel Nederland ken ik Nederland nog echt niet. Want dat ga je stiekem toch een beetje denken. Geheel onterecht, want ook deze lus is erg mooi! En helemaal de moeite waard. Ik zou ze dus zeker allebei rijden of gewoon tentje mee en de hele tour rijden.

Kortom, 2 (of 1) routes voor op je gravel-bucketlist!

Groet Christiaan

Bandentip voor deze route: Schwalbe G-One Allround van 35 mm of breder
Zelf fiets ik met banden met meer profiel dan nodig voor deze route. Eigenlijk volstaan alle gravelbanden voor deze route, afgezien van enkele stroken die met name in de zomer zanderig kunnen zijn, kun je hier prima terecht met banden vanaf 35 mm met minimaal profiel.

Members Only

Voor deze routes heb je een Membership nodig. Ben je al lid? Klik dan op de route hieronder. Na inloggen op Ride with GPS zie je de route en kun je deze downloaden of syncen met je fietscomputer.

Hof van Twente XL 115 km

Met dank aan Patrick Horsman en Edwin Dingjan

keyboard_arrow_up