Gravel XL – Lochem-Twente 120

Twente250 01
Twente250 02
Twente250 03
Twente250 04
Twente250 05
Twente250 06
Twente250 07
Twente250 08
Twente250 09
Twente250 10
Twente250 11
Schwalbe G-One Allround
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Start en finish route: Shimano Service Center Goossens Tweewielers – Prins Bernhardweg 11, Lochem
Je kunt hier gratis parkeren

In Twente kun je een hele mooie bikepacktour fietsen. Toch vreesde ik een beetje voor de lus naar Lochem. Dus heb ik eerste de lus door Twente zelf gefietst, de Twente 150. En daar was ik meteen helemaal enthousiast over. Maar na een tijdje begon het toch te knagen dat ik die andere lus niet had gereden. Die reed ik dus alsnog.

De eerste les die ik leerde: ook na 3,5 jaar fietsen door heel Nederland ken ik Nederland nog echt niet. Want dat ga je stiekem toch een beetje denken. Geheel onterecht, want ook deze lus is erg mooi! En helemaal de moeite waard. Ik zou ze dus zeker allebei rijden of gewoon tentje mee en de hele tour rijden.

Kortom, 2 (of 1) routes voor op je gravel-bucketlist!

Groet Christiaan

Bandentip voor deze route: Schwalbe G-One Allround van 35 mm of breder
Zelf fiets ik met banden met meer profiel dan nodig voor deze route. Eigenlijk volstaan alle gravelbanden voor deze route, afgezien van enkele stroken die met name in de zomer zanderig kunnen zijn, kun je hier prima terecht met banden vanaf 35 mm met minimaal profiel.

Het downloaden van de route werkt het beste met Google Chrome:

Download GPX – 117 km

Bekijk hier tips voor het downloaden van gravelroutes naar je Garmin Edge of je Sigma Rox 12.0

Met dank aan Patrick Horsman en Edwin Dingjan

Menu